Post Top Ad

Monday, March 14, 2011

Tips Sihat : Pegi Gym La Wey!!

haaa...sesuai sangatla dengan keadaan cuaca sekarang ni. kalau selalunyer kite gi kuar jongging, ape kate kite cube aktiviti baru...pegila gym...xkan nak mengharapkan jongging ajer...

bayaran untuk gym, aku xsure...cube tanye brader ben ashaari sebab dier kan rajin pegi gym, mesti dier tau rate nyer...ala,kalau nak badan sihat tu, bayaran bukan halanganla...betul x?
kalau nak free, mehla datang gym kat pusat sukan UiTM shah alam....

ok kengkawan...kalau kome nak dapatkan body shape yang cantik, sila gunakan bola ini untuk melakukan senaman kome...ape tah name bola ni..lupe plak...ala,beli kat tesco je,bukan mahal pun...xsampai RM50..AMARAN:sila gunakan dengan cara yang betul..jangan jadi member aku,ingat bola tampar ke nak main serve2...
aksi berpasukan secara berirama..haha
dan lakukan senaman ini untuk membentuk muscle......dah ade sket..hehe...pasni ben ashaari kalah..

so,kesimpulannyer....xkisahla korang dimana, anak sape....boleh je nak usaha untuk sihatkan badan....dahla badan sihat,badan pun cantik.........otak pun cerdas...bijak...bijak....

*first time masuk gym main bende2 tu...tu yang jaki sket...hehe....selalu naek beskal kat gym tu jer...
*dan akhirnya, ade jugakla lemak yang terbakar...

with love,



8:00:00 PM / by / 0 Comments

No comments:

Post a Comment

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad