Post Top Ad

Tuesday, April 12, 2011

Aku Lebih Rela Tak Bercinta Daripada Tak Berblogging

haaa...amik kau..statement berani mati...abesla kalau pakwe aku tau..haha....syyhhh..diam..diam..meh aku nak berterus terang nih....aku lebih suka berblogging kalau nak dibandingkan dengan bercinta...nak tau sebab ape?

kalau bercinta :

  1. orang lain xbley nak usha kite, kite xley nak usha orang lain..
  2. asal,gi dating jer...duit habis walaupun ade orang belanja..tetap ade duit yang akan kuar.
  3. kalau dia tau kita ramai peminat dan minat orang lain, confirm mintak break
  4. asal kuar date jer kene pakai baju lawa2,habisla duit nak beli baju jer..
  5. baru kenal dah ajak jumpa mak ayah...xready lagi la...
kalau berblogging :
  1. xde sape yang akan halang kite untuk mengusha dan diusha
  2. sesen pun xkan kuar..tapi kite plak yang dapat duit...
  3. sape2 pun kite bley follow sebab kite minat bace entri dier...pastu yang minat kite pun akan follow kite,xde sape yang marah
  4. xpayah susah2 fikir nak pakai baju ape...pakai t-shirt ngan kain batik pun bley layan blogging
  5. bley join gathering!!
ops,cik abang..maap yer....anda no.2 selepas blog saye....haha....see??sebab tu saye malas nak dating...haha....jumpe waktu cuti semester je la ek...itupun kalau rajin nak kuar...hehe....

entri ni dibuat ketika saya xde kredit nak sms si dia...so,blogging je la....bukan kene caj pun...haha
9:00:00 PM / by / 5 Comments

5 comments:

  1. haha..statement berani mati.. tp sokong 200% sb xde banyak hal klu berblogging klu dibanding ng dating.. hehe

    ReplyDelete
  2. hahahah....blogging ni byk network leh buat.kalau bercinta 1 je network die...

    faisalapardi.com

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad