Post Top Ad

Sunday, April 24, 2011

Ape Yang Blogger Cakap Semua Betul!!

assalamualaikum...well hello there!!haha....ade x macam anwar hadi??emm...xley nak blogging lame2 ni..semangat study dah datang, bersemangat gile dah ni....aisshh...manela roti delivery aku nih...hehe...

perasan atau x, kalau blogger tu tulis sesuatu entri, orang yang komen mesti akan menyokong. kenape ek?yang membantah atau xsependapat hanya mau dikenali sebagai anonymous..kenape anonymous xberani nak tampil ke hadapan?

blogger pun seorang manusia biasa jugak...apa yang ditulis hanyalah pendapat je..xsemestinyer betul,xsemestinyer salah...tapi bile entri tu dipublish, feedback yang diberikan semua sangat setuju ape yang blogger tulis...emmm..camne tu?bukan nak suruh xsetuju...tapi kalau ade pendapat lain, ape kata kita keluarkan pendapat tu....sambil2 tu bleyla kite sharing2 pendapat..ye x?so,pasni yang mane xbersetuju tu,xpayahla guna nama anonymous lagi. letak je name sendiri supaya blogger tu senang nak explain balik kat korang....xsedap pun name anon tu... =)
9:06:00 PM / by / 6 Comments

6 comments:

  1. hik3.. setuju lah kalau mcm ni..

    ReplyDelete
  2. ni aku bengang kalo orang dok sebut nama aku kat entry.

    ReplyDelete
  3. biasa la tu..nk amek ati kot..tp ade gak anonymous bantah saya nyer entry ..dier ckp xyh la nk tunjuk2 sgt...tp saya cool jer..ahaha..eniway..follow u back..tq yer..

    ReplyDelete
  4. meh join GA ni,anda ditag

    http://masturazakaria.blogspot.com/2011/04/yaya-azura-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. oh sangat setuju. kadang-kadang blogger yang menulis tu pun nak jugak dengar pendapat lain. membangkang tak semestinya salah, menyokong tak semestinya betul. freedom of speech kan???

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad