Post Top Ad

Friday, April 1, 2011

Astaghfirullah...Hampir Dapat Penyakit Aku

aishh...online atas katil la plak...dah rupe ape je katil aku ni..semua benda ade....buku..nota..lappy..enset..calculator...semualah...macam2 lagi...nasib baik xde fridge jer..kononnye nak siapkan keje..terbukak blog plak...sambil2 bw tadi..aku hampir2 dapat penyakit lemah jantung...skali muziknyer..boom..boom..boom....aku plak terlupe nak slow kan volume..adess..di petang2 hari buat aku terkejut...


kaklong,abang long....jangan buat autoplay music widget orang...bley terkejut tau...seyes aku terasa sakit dada..
tapi tu semua terpulanglah kepada tuan punya blog..bukan nak marah ke ape..tepuk dada tanyalah kehendak diri..kalau menulis untuk kepuasan diri semata2, terpulanglah...kalau menulis untuk kepuasan diri dan pembaca,fikir balik.....adekah pembaca akan berpuas ati dengan cara yang macam tu. setiap orang ade cara tersendiri untuk promosikan blog  masing2...so,adekah dengan cara tu telah mencapai target promosi korang???fikir...fikir....
5:31:00 PM / by / 7 Comments

7 comments:

  1. sama la..xsuke sgt ada muzik kt blog..ilang konsentrasi..hihihi

    ReplyDelete
  2. tapi blog saya punya lagu ok apa...

    ReplyDelete
  3. aiseymenn, terasa lak. hik3 ! ampun maap ye cik yuz :D

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad