Post Top Ad

Tuesday, April 19, 2011

Blogger....Maafkan Aku


waaa.....aku sangat sedih.....sedih sebab ape???

  1. sebab...aku kena mengabaikan blog sementara waktu.....aku mintak maaf sangat2 kepada pembaca yang sudi membaca blog aku...i'm really2 stress for my exam.....insyaAllah, after final exam aku kembali aktif.....dalam bulan 5 gitu...
  2. sebab....orang yang membuatkan aku suka kat diri dier dapat online hujung minggu jer......hari2 biasa dier xnak layan aku...uwaaaaa.......lagipun ensetnye dah ilang...bile nak ganti baru nih...nak ngedate pun lame lagi...uwaaaa... :'(
  3. sapela aku ni..hanya sekadar blogger picisan jer...terima kasih kepada semua yang memberi 100% support kat aku..tanpa korang,aku xde dalam dunia blog ni...
  4. sebab....aku terlalu lembut sangat sampai ade yang cuba amik kesempatan kat aku...terima kasih...korang akan rase macam mane orang amik kesempatan kat orang..
  5. waaaa....bile nak study nih...assignment ngan report xsiap lagi....lagi 10ari nak exam..tapi belum ade kesempatan nak pegang buku.......makkkkk...tolong......nak kawen sekarang jugak!!!
  6. maafkan aku kalau aku ade terbuat korang sakit ati ngan segala statement yang aku kuarkan.....


12:29:00 AM / by / 2 Comments

2 comments:

  1. Ish3.. Sabar je lah..
    Sentiasa ingat pada tuhan, mohon yang terbaik dariNya.
    Good luck 4 exam..


    Blog Sharifdez

    ReplyDelete
  2. takpe..yg utama settle hat study dlu ek..ada masa leh conteng2 agi kat blog ni hehehe..kat mn yg yus ckp ada sunset tu..kakNo tak jmp cr entri nya la huhu..

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad