Post Top Ad

Thursday, April 7, 2011

Bosannya Entri Aku

sekali sekala dapat mandi maam,huh..bestnyer...weyy!!jangan ikut aku...xbagus untuk kesihatan!!
sebenarnye, aku sakit kepala balik dari kuliah tadi..so,aku tidola..xsangke plak sampai pukul 12..adess..

mesti korang boring kan sesejak ni entri aku,citer xbanyak....tapi gambar banyak.....sorila kengkawan, mase amat mencemburui aku untuk update entri...hari2 aku ade test..sedangkan nota pun aku xhabis bace,ni kan pulak aku nak update entri...huhu...sori yer...time2 gini memang xstabil,lagi 2-3minggu nak final exam..ni pun tadi ade test bahasa arab (writing)...adoiii...berdenyut-denyut otak aku dok fikir jawapan....transalation ke bahasa arab xbley nak jawabla plak...macam mane nak transalate "tiba2 kereta itu melanggar saya"???memang kosongla..haha..nasibla yang lain ok, kalau x......owh gelapla duniaku...huhu...ok la kawan2, nanti kite sambung story mory lagi......bye...sayang kamu yang tengah bace ni..XOXO
12:47:00 AM / by / 1 Comments

1 comment:

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad