Post Top Ad

Thursday, April 21, 2011

Buku 555 in Memory

seperti biasa, pinjam gambar dari google
have you ever seen/ heard or used the buku 555??haa....mesti pernah punye kan....retro wey...dulu,aku buat buku conteng2, konon2 amik order mase main masak2....ibu2 pulak ske buat buku hutang kedai runcit...owh mak aku xgune buku ni sebab beli ikan kat supermarket..haha.. (supermarket bley gune buku 555 ke?)...dengan harga 20sen, buku ni bley didapati dimana-mana kedai termasuk kedai runcit. sekarang ni ade lagi ke?mungkin ade tapi dah bertukar wajah dah kot...dulu atuk aku pun gune buku ni, tulis duit pisang brape dier dapat sehari....hehe...retro..retro...


eh..lupe plak nak cite...followers aku dah mencecah 555...alhamdulillah...terima kasih kepada yang menyokong...i love u..

8:48:00 PM / by / 1 Comments

1 comment:

  1. salam.

    saya masih guna sekali sekala buku ni untuk pass over report.

    sekarang dah mahal..30sen ke 50sen..dulu seposen je..

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad