Post Top Ad

Saturday, April 30, 2011

Cukuplah...Hentikan!!

pehh..abes2 exam..ingat nak nak kasi rileks sket pale otak ni setelah letih memerah otak dalam dewan yang sejuk beku tu....tapi rase bosan plak..sebab ape bosan?sebab hampir kebanyakan blog cerita benda yang sama....serius AKU BOSAN!! lebih baik baca berita bernama ke..kosmo ke...rata2 sekarang tengah bercerita pasal KPOP...came on la 2x (style kumpulan jambu)....banyak lagi citer2 yang penting kat earth surface nih...lantakla diorang nak buat ape pun (xsuka dengar, tutup radio..tutup tv...xpayah tatap gambar diorang..abes cerita)nak mengkritik biarla dengan saluran yang betul...adekah kita wujudkan blog sebab nak mengkritik secara negatif terhadap orang lain?betulkan balik persepsi tu....aku bukanlah perfect untuk mengajar orang, tapi biarla ape yang kita nak sampaikan memberi manfaat kepada pembaca...betul ke aku cakap nih?

kita berblog sebab nak bagi info kat orang lain, nak berkongsi cerita...tapi aku tengok sesejak ni asik luahan perasaan jer..dahtu yang negatif plak.....janganla macam tu. yang mane buruk kite jadikan sempadan (bukan kutuk kaw2)..yang baik tu jadikanla teladan...ni x,asik nak serang orang je....bile nak maju beb??
7:00:00 PM / by / 3 Comments

3 comments:

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad