Post Top Ad

Monday, April 25, 2011

Disebalik Mimpi Portugis Datang Melaka

pokemon!! got catch 'em all...tah betul ke x....blogging sambil dengar lagu pokemon..hampeh...

wey...wey..aku mimpi portugis datang melaka...ape yang gempaknyer, aku salah seorang rombongan dari portugis...erghh,muka aku macam orang portugis kah?memang xdapat dinafikan aku memang cute UWEEKKKK tapi xla sampai macam portugis...hoho..

ok..disebalik mimpi tu, sebenarnye maybe mimpi tu nak menerangkan aku akan menjajah melaka xlame lagi..yeahh..haha....sabor..ade lagi sebulan...yehaa...lepak melaka selama sebulan..syok..syok....nak tau kenape?sebab aku akan buat field practice kat sane..dalam erti kata yang survey camp...best woo pegi survey camp ni..sambil belajar, sambil cuci mata..macam sem lepas survey camp kat penang...KLIK SINI & SINI untuk survey camp lepas....

ish...xkan simbolik portugis tu menunjukkan aku???adoiii...macam jahat jer bunyinyer...ok..orang2 kat melaka..nantikan kedatanganku bersama asam pedas yer..hehe...

ape pun,fokus kat final exam dulu dalam 2 minggu ni....
12:58:00 PM / by / 1 Comments

1 comment:

  1. Nak ikut gak !!!! Bule ke otg terlebih adult ni nk ikut? Qeheekee

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad