Post Top Ad

Sunday, April 17, 2011

Hadiah Topup Terlepas

haaa....dah bace entri sebelum ni??contest paling senang....tapi sorang pun xde pemenangnyer...sebab jawapan yang diberikan hampir tepat....sket je lagi....so,xde sesape menang topup yer..hehe....

jawapannya : SIMEN YANG DAH KERING,LAMA & BERLUMUT....haha...maap yer...xde orang yang bagi jawapan yang tepat....so,topup xdapat....xpe,korang akan diletakkan dalam senarai bloglist selama sebulan..

http://zaihazrasulaiman.blogspot.com
http://zaiikulim.blogspot.com
http://brassgirlz.blogspot.com

sape nak join bloglist lagi???sila berikan url korang sebelum tengah malam ni kat komen entri ni...syarat :

 - ade blog
 - terhad kepada followers aku sahaja....yang belum follow,harap sudi follow dengan hati ikhlas
11:48:00 AM / by / 6 Comments

6 comments:

  1. hahahahaha..tu la kan lambat sangat teka kan dah melepas..tp takpe la..kira takde rezeki la tu..tp terima kasih ye yuz cz sudi letak blog kakNo dalm bloglist hehe..

    ReplyDelete
  2. nak2 cikyuz!!!cpat bnor trikh ttup cntest tu cik yuz..da xsompat sy huhu =)

    harap2 dpt join blog cik yuz =)

    http://hanisahharun.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. jom singgah sini.
    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/

    =)

    ReplyDelete
  4. cik yuzzz...
    nak boleh ?
    hhi.

    http://theeanddead.blogspot.com

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad