Post Top Ad

Friday, April 1, 2011

Ha...Kan Aku Dah Nangis!!

wuuuuu......aku terharu..pinjam bahu jap......gembira sangat nih...ade blogger buat entri pasal blog aku...wuuuu....pinajm bahu lagi sebelah...tisu plissshhh...

terima kasih kat encik awie omar sebab sudi buat entri mengenai blog aku...ade sisa2 air mata lagi nih..huhu...

emm..dalam belog beliau tu,ade persoalan yang beliau konpius pasal aku...
  • dier konpius dengan ape yang aku study kat U - ok..sebenarnye Surveying Science & Geomatics tu name saintifik bagi UKUR TANAH...penah denganr kan?hehe..itu yang sebenarnye..
  • dier tanye "Tak suka blog yang berat berat ke?" - jawapnnyer...xske...lambat loading.... sekiranya terjadi kat blog aku, sila inform...akan kumusnahkan segala widget yang memberatkan..haha..
  • blog dier berat x? - jawannyer...xberat pun, xsampai beberapa saat loadingnyer...
akhir kata...terima kasih banyak2 sebab sudi membaca blog aku...i'm very appreciate it!!

xlupe kepada semua pembaca...terima kasih banyak2...kalaula aku kaya,dah lame aku blnje korang coki2 =)
10:03:00 PM / by / 1 Comments

1 comment:

  1. Thank you sebab jawab soalan2 aku tu. Teruskan berblogging k!

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad