Post Top Ad

Tuesday, April 12, 2011

Minggu Mesra Siswa UBM

klik gambar untuk permohonan ke UBM

assalamualaikum kepada abang2 dan akak2 senior UBM...saye student baru kat UBM ni. 
nama: cikyuz
no.pelajar: 2011110411
mula berblog: dalam 2010 kalau xsilap

pada pendapat saye, penulisan blog sekarang lebih mencabar dan banyak saingan...tengok je la blogger2 baru yang ramai dah naik...ibarat cendawan yang tumbuh selepas hujan....so,saye kene berusaha untuk bersaing dengan student2 blogger yang lain supaya pointer xjatuh....harap akak2 dan abang2 senior bley beri tunjuk ajar =)

terima kasih UBM kerana menawarkan saye untuk menyambung pengajian di IPTM..terharu....saye amat sokong IPTM!! proud to be UBMers
1:14:00 AM / by / 11 Comments

11 comments:

  1. ok nice2 thx join! =) thx support. stay tuned sampai rabu.

    ReplyDelete
  2. datang ziarah dari UBM...salam kenal...

    p/s:tunggu prof dtang check tau... ekekeke

    ReplyDelete
  3. erm..
    kene usaha lebe kalau x nak kantoi paper..
    haha

    ReplyDelete
  4. salam ziarah...nice blog...semoga terus berjaya dlm dunia blog...:-)

    ReplyDelete
  5. hye, singgah sini. sy student baru UBM :)

    ReplyDelete
  6. salam singgah dari UBM jom join Bloglist 1 bulan bersama dunialelakimaskulin.com ok

    http://www.dunialelakimaskulin.com/2011/04/bloglist-1-bulan-bersama.html

    ReplyDelete
  7. salam singgah student UBM gak..amek kos apa? wakakkaa...

    ReplyDelete
  8. melawat rakan-rakan UBM.
    jemput singgah dan follow..:)

    http://riez1004.blogspot.com/2011/04/minggu-orientasi-di-ubm-untuk-ijazah.html

    ReplyDelete
  9. singgah kenal member UBM kat cni..<3

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad