Post Top Ad

Wednesday, April 13, 2011

Nasihat Yang Menyakitkan Usus

uhuk..uhuk...laparrrrr.....nak pegi pasar malam,malangnyer banyak pulak keje malam ni untuk next class esok...whoaaaa..

cube bezakan dua dialog kat bawah ni :

KHS : wey, badan kau bau busukla...xmandi ke?pakaila minyak wangi sket...xmampu guna febreze je. tengok aku,dahla wangi...hensem plak tu..

KN : awak,ape kata awak cuba perfume ni,wangi....tahan 24jam...saya dah try dah,memang tahan lama..

pinjam jap kat google

haaa...yang mana satu kalau kita berada dalam situasi tu, kita rase nak pelangkung jer kat orang yang cakap tu?mesti situasi KHS kan?mesti rase sakit segala usus2 yang ada kat dalam badan kita kan?wahhh..memang kawan tak menjaga hati dan usus kita langsung!

samela dalam dunia blogging....nak menegur,nak menasihat...biarlah dengan cara terpelajar sket. janganla main tibai jer...ape yang menambah sakit di buah pinggang lagi bila orang tu pandai cakap jer,tapi diri sendiri pun same jer..malah lagi teruk...kite orang melayu,ade adab...mane pegi sume tu??

aissshhhh KHS, jahat ek mulut kamu...haha.... (gurau ajer...jangan marah)

sape kate aku xpandai bahasa arab?haaa...bukti gambar ni...tamat dah kelas bahasa arab untuk sem ni....next semester dah xde,last sem ni...huwwaaaa...aku akan merindui pensyarah bahasa arabku & kawan2 yang giler2 sengal sampai sakit usus aku gelak setiap kali kelas..bi-taufiq wan-najah 
9:26:00 PM / by / 3 Comments

3 comments:

  1. knape ko ltak gmbr yg ni...? xde gmbar aku..=(

    ReplyDelete
  2. haha....aku pickup random jer...xperasan xde gambar ko...tula,suh aku dok tepi lagi....hamikk kau

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad