Post Top Ad

Tuesday, April 5, 2011

Penggemar Kasut : Sila Lihat Sini!!

mari...mari...disini ade design baru untuk korang....dare to try it??hahaha..

 untuk sape2 yang kekurangan bajet bley cube yang ini =)
 pakai time bawak anak2 pegi taman permainan tau!
 xperlula nak beli kasut renang tu (apetah namenyer).....pakai heel ni bley...stylo beb masuk laut pakai heels
 jalan2...santai2 ok gak ni..tambah kalau pakai pegi klcc...confirm jadi tumpuan
 comel jer kasut ni....
 pengganti crocs
 heels untuk dinner atau function yang separa formal
 pakai pegi opis je lah!
 ni...buat slipper kat dapur
untuk sesape yang cintakan alam...bley cuba yang ini =P

haaa.....ade yang berminat x?


opss...gambar ihsan dari google
12:53:00 AM / by / 11 Comments

11 comments:

  1. saya nak yg cintakan alam tu, HAHAHAHA !

    ReplyDelete
  2. huhu...

    takot tgk..tp klu cuba mnarik ni =)

    latest entry : Kawen Sebelum atau Selepas Belajar???

    ReplyDelete
  3. adoyai, lau pakai yg 1st tu, nmpk sgt de bajet nih! haish

    ReplyDelete
  4. style..suka yg fesyen g opis :D

    ReplyDelete
  5. kakNo cop pic 2nd last..nak buat p pasar ikan hahahaha

    ReplyDelete
  6. huhuhuh...like~~ mmg suke betul ar art macam nie.. kalau slalu blogwalk kat ezhan-artwork pon byk seni2 mcm nie.. suke betul..!

    cerita terbaru chempaka: Jodoh: Talk about Jodoh? Eiiuuwww….!

    ReplyDelete
  7. smart lah kasut2 ni!huhu! nak2 yang ada bintang ngan pokok tu~huhu


    http://kehidupanlandaxdidunia.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad