Post Top Ad

Wednesday, April 13, 2011

Rupa-rupanya Dier Anonymous!!!MARAH NIH!!

haaa...korang dah jumpe stalker blog korang???aku dah jumpa dah...dier ni rupa-rupanya encik anonymous blog aku...owhh,akhirnya engkau terkantoi..haha


hahaha...xdela,sebenarnye tadi si mamat ni (hanya mahu dikenali sebagai kerd)merajuk sebab aku letak gambar yang xde gambar dier dalam entri sebelum ni...muke je ganas,ati cute!!haha...kerd..kerd....ade sesape nak kenal ngan dier x?aku ley tolong...sila pm aku... =)

haaa....kepada anonymous kat luar tu, jadila macam encik anon ni...kasi komen pun xmenyakitkan hati....lepak2...chill sudah....watpela nak benci blogger lain..kite kan bersaudara =)

11:01:00 PM / by / 6 Comments

6 comments:

  1. Mane pulak sesat nye kerd tuu?

    ReplyDelete
  2. wah2..nak jadi encik anon gak la..haha

    ReplyDelete
  3. @ambai

    haha..tahla..sejak bile plak dier jadi pengikut blog aku..haha

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. @Anonymous

    thanks for calling me bangang...sesungguhnyer kamu seorang pengecut sebab xberani letak name sendiri except my friends

    ANONYMOUS

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad