Post Top Ad

Saturday, May 7, 2011

5 bulan mencari ilmu

okey..okey..mari kite review aktiviti aku sepanjang 5 bulan bergelar student semester 5...macam2 kenangan ade.....bulan 6 ni ade lagi satu aktiviti semester 5...tunggu......kat melaka plak..yang ni aku tunjukkan gambar2 sekita shah alam je ek... =)

first time kenal alat nih..sebelum nih xpernah tau mende nih...current meter yang digunakan untuk detect arus kelajuan ayaq untuk keje2 hidrografi

ni bukan pejuang al-qaeda...tetapi....al-kaedah!!

bajet kat oversea kan?akibat kamera dalam keadaan yang sangat sejuk..berwap terus..nasib kamera aku xrosak.....ni mase induksi untuk junior....

cer teka...cer teka yang mane aku...yang paling kiut tu..hehe

inilah team fasi a.k.a senior yang xberapa nak senior

atlet kolej

atlet bola tampar...wakil kolej

geomatics day

sukan geomass...sukan lagi...baru aku perasan, semester ni banyak plak aku aktif sukan..hehe...

para pelakon drama arab..projek akhir....pasni, no more arabic project...sedihnyer...

dan penutup sem ni...dinner....aku ske bab2 makan nih...

ok..gambar2 ni jer yang aku jumpe mase geledah album tadi..cukupla tu kan..kang banyak2 boring lak...kepada yang berjaya melanjutkan pengajian ke IPT, tahniah...belajar betul2 tau...jangan dah masuk U, sangkut plak dek kerana kejutan2 budaya nih...pandai2 la korang bawak diri yer...pasni dah jauh dari mak ayah kenela ade persediaan mental dan fizikal yang tinggi...cewah,macam nak gi berperang plak...ape pun, jangan biarkan diri korang hanyut..ok....

3:47:00 PM / by / 0 Comments

No comments:

Post a Comment

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad