Post Top Ad

Tuesday, May 3, 2011

BEN ASHAARI : LELAKI VS PEREMPUAN

rugi kalau xjoin..baik klik....

assalamualaikum...dulu dah join dah, tapi sekarang aku nak join lagi sebab macam best jer main tembak2 nih...emm....soalan best!!!i like..!!!

BUKTIKAN PEREMPUAN LEBIH BIJAK LELAKI PADA ZAMAN INI

owh...senang jer..bukti banyak depan mata....xcaye??
dari sudut ilmiahnyer, memangla kaum hawa ni lebih bijak dari lelaki..sebagai contoh,tengok ajela kaum mane yang lagi ramai masuk IPT..lelaki ke..perempuan??cer kabo..cer kabo....wahai kaum lelaki, kemanakah anda???haaaa.....

xcukup ngan tu,pengalaman aku sendiri..depan mata, classmate aku 3/4 adalah perempuan...lelaki??mane???padahal kalau ikutkan kursus yang aku amik, patut2 lelaki lebih ramai....macam mane ni?xkan untuk mase depan,kaum perempuan kene ukur tanah2 kat atas muka bumi ni kot??yang lelaki??dok opis je la ekk..hik3x..aku pun pelikla mane pegi kaum lelaki yang ramai2 nih...???korang menyorok kat mane ek??kuarla wahai kaum lelaki.....

dahla student lelaki kurang.....lecturer lelaki pun kurang???alahai..perempuan lagi....memang senang citer, kalau bahagian ilmiah2 ni memang kaum perempuanla yang memonopoli..ops kaum lelaki, jangan marah yer ;P

sekadar berkongsi pendapat jer.. =)

gambor sengal2 mase study diploma dulu...muke2 ni jugakla yang sambung degree...xubah...still kaum perempuan yang ramai....


11:29:00 PM / by / 7 Comments

7 comments:

  1. ala..semua banding dari segi ilmiah je..lainlain..

    kahkahkah !

    ReplyDelete
  2. Saya bangkang yang arif...hehehe

    ReplyDelete
  3. kan kan?memang pompuan bijak nak wat camne ye tak?huhu

    ReplyDelete
  4. hanif : biasa ah ..wanita kuat kat situ tw ..hehehe

    ReplyDelete
  5. @muhamad hanif

    lor..dah soalannyer dari segi ilmiah..haha....

    ReplyDelete
  6. @MissNadh

    sebab kecik2 minum susu ibu.... =)

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad