Post Top Ad

Saturday, May 7, 2011

Beri Laluan...VIP Nak Lalu...Pon..Pon...

wewitt....tepi..tepi...VIP nak lalu.....syuhhh!!kereta murah, sila ketepi....aparaaaa....VIP tu pun rakyat malaysia gak...kalau VVIP macam Agong ke, sultan ke, polis ke, ambulans ke,bomba ke...memang xdela aku nak marah..ni yang vip kecik2 nih..mengalahkan VVIP, mase tu la aku nak cakap..wat the hal tok?orang lain pun guna jalan raya gak...dahla sesak, korang nak lalu jugak...makin sesakla jalan kalau macam tu..semua nak kene bagi laluan gara2 orang besar lalu..trafik light tengah merah pun korang nak suruh orang bagi laluan jugak..adoiii...susahla kalau gini, cer skali skala belajar jadi rakyat biasa...

*agak2 kat akhirat nanti nak jalan dulu x untuk perhitungan...??? "mintak laluan, sy VIP nak lalu...."
11:25:00 PM / by / 5 Comments

5 comments:

  1. tue la, tak pikir ape

    cube lah susah sikit

    ReplyDelete
  2. selalu buat bodoh je . tk ada function nk bagi jalan kt vip ni ! manusia juga . haha . tp if mcam bomba , sultan bagai tu yea-laaaaah :)

    ReplyDelete
  3. My nephew said: maksu, patut VIP ni la yang kene tunjuk contoh terbaikkan...diorang tak benti bila lampu merah, patot la ramai yg maen langgar jer...hehehe...

    *waktu kejadian, ptg td di bandar Kuantan*... Huhu

    ReplyDelete
  4. wat bodo jer..vvip la...ntah2 saje je kn..ngade...kan3

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad