Post Top Ad

Thursday, May 5, 2011

Erghh...Sikit Lagi

haa...ape yang korang fikir tu..aku tau korang fikir lain....sudah..sudah..!!


ok..tulat will be my last paper for this semester..pastu nak merdeka puas2...nak lompat2 atas katil sampai patah, nak geget lappy...nak pegi taman negara lah..sape nak ikut???lalalalala...tapi sebelum tu kene pulun abeslah sebab paper ini adalah paper killer & giler punyer stress...sebab dari awal sem aku xberapa nak paham...wakakakaka..

meja dah bersepah dengan note,tapi jawapan xjumpe jugak....macam mak aku cakap "tengokkan buku bersepahnyer..mengalahkan orang sambung master".....adesss...asik kene perli jer..nak cakap aku xpandaila tu..xpe mummy..tengok je nanti anakmu jadi pangukur tanah yang terhebat di abad ini ceh perasan giler,bende ni pun xbley nak paham.

dah..dah..tengah bersemangat nih, nak off..nak sambung study.....barang dah packing nak balik..yeayyy!!tapi balik shah alam je la....20minit jer dari UiTM nih...haha

12:24:00 AM / by / 3 Comments

3 comments:

  1. gud luck yer...buat bagos2!!

    ReplyDelete
  2. all the best cik yuz..:)

    saya dah habes exam td..insyaAllah final yg banyak gilos paper start in june :)

    ReplyDelete
  3. puhhh....tgk tajuk pun dah ngeri..huhu..niway gudluck la yea.. :)

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad