Post Top Ad

Wednesday, June 29, 2011

Asyik Ke Laut, Lupa Nak Update Blog

assalamualaikum...salam satu malaysia,salam satu survey...eceh....semangat nih nak turun laut...ke laut..ke laut....

ops,lamenye xupdate blog...bajet time2 ginila best nak update blog, cuti skolah la katekan.....tapi makin bz lak.....pasrah je la...maap yer, bz sangat turun ke laut. xde mase nak on lappy...blog dilupakan seketika....
ok..sepatutnya hari ni hari aku turun ke laut, tapi atas nasihat nelayan kat kampung tu (pantai klebang), better xturun sebab laut tengah bergelora...aduhhh,baru semangat nak wat keje....

mesti korang ingat aku jadi nelayan kan???emm,boleh dikatekan begitula...nelayan naik darat, bawak ikan. aku naik darat, bawak data untuk diproses....nak jadikan map...bunyi simple, tapi banyak benda kena buat sebelum naik bot supaya xde problem nanti......
so,arini.......lepak kat bilik sejuk beku ni(bajet buat report)..hehehhhh......

 belajar untuk biasakan diri dengan alat.....kene tau segala kabel sambung menyambung, configure, operate...etc
 serius weyh!!
 inilah pantai klebang.....MELAKA...dan model yang semakin gelap mukanya...hitam itu menawan..puiiii
 ni mase equipment simulation...test..test....
peace from us!
11:48:00 AM / by / 6 Comments

6 comments:

  1. Hey there would you mind sharing which blog platform you're working with? I'm planning
    to start my own blog soon but I'm having a difficult time selecting between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I'm looking for something completely unique.
    P.S Sorry for being off-topic but I had to ask!


    Here is my web-site: facebook password cracker

    ReplyDelete
  2. I for all time emailed this weblog post page to all my friends, since if like to read
    it then my friends will too.

    Review my weblog: Political Organizations

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad