Post Top Ad

Thursday, June 16, 2011

Internet : Dunia Tanpa Sempadan.....betul ke??

makkkk...letih, ngantuk, lapar pun ade jugak sket2....tapi yang paling teringin nak buat sekarang ni adelah TIDO...ni la aktivitinyer kalau xde keje...nak kuar pun, takut kene buat keje site petang nanti. so,tido adelah aktiviti terbaik buat masa ni...

ishh...macam2 kes yang jadi sekarang yang berkaitan internet. tambah2 isu si hackerz menggodam laman web penting kat malaysia ni..salah sape???pikirla sendiri...aku xnak masuk campur....kononnyer mencabuli hak cipta, tapi cuba fikir...website lucah masih berleluasa. kenapa xsekat website2 yang macam tu skali...memangla benda tu xmencabuli hakcipta, tapi kesan dier terhadap masyarakat macam mane?aku xnak salahkan mana2 pihak, tapi cuba bukak mata, fikir diluar kotak sket..apepun, bende2 ni xdela menyusahkan aku sangat pun, cuma bila fikir balik, nothing is secure..right??

takut aku...kang xpasal akaun aku kat internet kene hack....aritu dah skali, password email kene hack, mungkinla orang yang aku kenal...sebab aku ni bukanla glemer pun,orang nak hack2 aku...

semua benda dah xselamat...kalau dulu, bleyla amik mudah..sekarang??jangan kata akaun kat internet, akaun bank pun bley kene hack...uishh..bahaya...tambah ade duit ribu riban.....

*dalam akaun aku ade RM5 jer...ade orang nak hack x??
12:41:00 PM / by / 1 Comments

1 comment:

  1. hehe dgn kehadiran hackers, dunia it semakin menarik.. ;D

    pasal lmbn web porno, tu trletak pd jari sndiri, sndiri pk akibat dia.. ;D

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad