Post Top Ad

Monday, June 6, 2011

JOM TUKAR SUKA SAMA SUKA LINK BLOG

bukak lappy tetibe terbace BEN ASHAARI buat segmen....macam best je nak join. dah lame xjoin segmen ben ashaari ni. kebetulan aku nak renew bloglist aku..bleyla amik kat sini je,xpayah wat segmen tambahan ;)
thanks bro..

syarat2 nak join segmen ben ashaari ni ;
1) blogger tu kene ade bloglist baru.bloglist lame pun xpe..
2) korang perlu pilih jer senarai blog yang akan dipublish nanti
3) tinggalkan komen kat blog diorang dengan gtau SAYA BERMINAT MENUKAR LINK BERSAMA ANDA
4) kalau ade respon nanti, korang masukkanla dalam bloglist korang

xcaye?KLIK SINI

yag penting, ikhlas ok....?? ;)

ok..ok..sape sudi nak join bloglist aku?meh..meh... ;)
lusa (rabu) aku cuti berblogging. nak setelkan macam2 hal kat melaka..so,satu hari xbley nak bukak lappy....yeay!!sebulan dok melaka(survey camp) + ade pesta air la plak...memang holiday gila2 lah..insyaallah paling awal pun, rabu malam khamis aku online...esok bley online lagi sebelah pagi ;)
babai kengkawan...
5:09:00 PM / by / 18 Comments

18 comments:

  1. dah link blog ko kat blog aku la yunk :))

    ReplyDelete
  2. http://adramycien.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

    ReplyDelete
  3. SAYA BERMINAT MENUKAR LINK BERSAMA ANDA ...


    http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

    hope sudi k... :-)

    ReplyDelete
  4. SAYA BERMINAT BERTUKAR LINK DENGAN ANDA

    http://blogfarha.blogspot.com

    SELAMAT BERKENALAN!

    ReplyDelete
  5. SAYA BERMINAT MENUKAR LINK BERSAMA ANDA :)


    http://selendanqburuk.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

    ReplyDelete
  6. http://selendanqburuk.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

    SAYA BERMINAT MENUKAR LINK BERSAMA ANDA

    ReplyDelete
  7. SAYA BERMINAT UNTUK BERTUKAR LINK DENGAN ANDA http://eiz1004.upprofits.com/

    ReplyDelete
  8. http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

    ReplyDelete
  9. jum tuka :)

    http://squeespleen.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

    ReplyDelete
  10. SY BERMINAT MENUKAR LINK DGN ANDA.... KALAU SUDI NNT PS AKN LETAK DLM BLOGLIST JOM USHA BELIAU & REPLY LA YE KAT
    http://paksyahot.blogspot.com

    p/s:kalau takde nnt boleh usha kat entry http://paksyahot.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

    ReplyDelete
  11. Terjah daripada blog En. Ashaari :D

    ReplyDelete
  12. saya berminat nak tukar link dgn anda...

    http://magentalabel.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

    ReplyDelete
  13. thanx cik yuz... butterfly amani 4lo u... u in my list now... :-)

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum... wiiiwwwwiiiitttt~~
    Nadh datang melawat.. :)

    Nak ajak tukar-tkar link, itupun kalau sudi.. kalau sudi nanti tinggalkan kumen kat bawah ni ya:) maceh..

    http://frameandlenses.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

    ReplyDelete
  15. jom tukar link

    http://farahahalife.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

    ReplyDelete
  16. Blog ni dah tersenarai dalam lulu-pages :)

    ReplyDelete
  17. Nak tukar link ngan anda :)


    http://2octobersecret.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

    ReplyDelete
  18. jom tukar link dgn alisya..

    http://wardahalisya.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad