Post Top Ad

Tuesday, June 14, 2011

Katil Bergoyang??Air Berkocak???Owh...Gempa Bumi Lagi...

eh,tadi mase kat site tadi kecoh pasal kesan gempa bumi pagi tadi kat sini (melaka).....


"Gempa Bumi 14 Jun 2011

Satu gempa sederhana bermagnitud 5.5 skala Richter telah berlaku di Sumatera Utara pada pukul 8.08 pagi, 14 Jun 2011. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 1.8 Utara longitud 98.8 Timur. 330 km dari barat daya Klang, Malaysia. "



tetibe bace kat website jabatan meteorologi, ade lagi satu dalam pukul 11 lebih tadi....



"Gempa Bumi 14 Jun 2011
Satu gempa sederhana bermagnitud 5.7 skala Richter telah berlaku di Sumatera Utara pada pukul 11.01 pagi, 14 Jun 2011. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 1.7 Utara longitud 98.4 Timur. 367 km dari baratdaya Pulau Pangkor, Malaysia."




right click kat gambar kalau nak besarkan....takpun, KLIK SINI

tapi memang terasa kot pagi tadi...tetibe jer katil goyang,macam haunted plak kan.....yang member aku dalam bilik air pulak cakap,air berkocak..macam pelik jer...
member2 aku yang buat keje hidrografi cakap air laut surut sket...so,sesape yang ade perancangan untuk ke laut,better tangguhkan dulu...macam xsesuai je sekarang...

aduiii..letih..letih...nak tdo jap :) 

12:47:00 PM / by / 2 Comments

2 comments:

  1. oh yaka..bhaya ni..kena cancle lah mcm ni..huhu

    ReplyDelete
  2. moga allah s.w.t sentiasa lindungi kita..aminnn

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad