Post Top Ad

Monday, June 6, 2011

kenapa bila hot issue hit komen tinggi, tapi bila berbentuk ilmiah takde komen?

selamat tengah malam kepada semua pembaca. yang mane belum tido, sudi-sudikanlah menjenguk blog saye untuk bace entri ni...hiks (sopannyer ;))

ok la,based on tajuk yang aku tempek kat atas tu, betul ke?atau olahan entri ilmiah aku yang xdapat menarik perhatian untuk orang bace?emm...tengah dok fikir,macam mane nak kasi pembaca minat nak bace entri2 berunsurkan ilmiah.

ni berdasarkan pemerhatian kat blog akula...kalau ade hot issue/gossip.. yang komen kemain ramai..hehe..tapi biasela tu kan..aku pun ske gosip2 nih...xtahan kot tengok orang lain gosip,harus joint skali ;)

*adoii,pening dok fikir tajuk tesis untuk next semester...nak buat geographic information system ke (bley jumpa inspektor sahab untuk dapatkan data :))...atau close range photography (bley buat penyiasatan macam citer csi tu..)..emm..pening..pening..
12:50:00 AM / by / 4 Comments

4 comments:

  1. yup,setuju!

    tapi ade jugak sesetengah blog yang buat entri berilmiah tapi dapat sambutan ramai,

    maybe cara penyampaian yang kurang menarik.

    siapa tahu.*senyum*

    ReplyDelete
  2. dependlh dekat seseorng itu mcm mane dia olah entry tu menjadi menarik, hehe incya-Allah ramai jer yg comemnt disamping rajin blogwalking

    ReplyDelete
  3. Sebab orang lebih suka gosip kot. Tuan blog ni pon suka gosip kan macam disebut dlm entry, he3...

    Entry terbaru -> Tikus Gergasi Bunuh Kanak-kanak Di Cape Town... (",)

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad