Post Top Ad

Sunday, June 12, 2011

macam ni rupa-rupanya melaka..

wehh..aku ade kat melaka la...best wehhh,betul2 kat tengah2 alam...aku praktikal kat sini..dok kat kolej kediaman area UiTM kampus bandaraya..walaupun xde tempat untuk aku training bola tampar, redha je la...tapi depan kolej ade taman rempah..ala,tempat naik river cruise tu...tambah sekarang ni ade pesta sungai melaka..memang terbaekla..ke situ je la jawabnyer...malam2 lepak sane tengok lampu2 best..tambah kat kampung morten...waktu siang,kalau siap keje awal, lari kat bandar hilir jap..heheh...best..best...
 kebetulan plak bulan Jun ade pesta sungai melaka...ape lagi...layanla...tambah family yang antar ke melaka
 malacca @ night
 jalan2 ke Porto de' Santiago jap...
jalan..jalan gak...keje tetap jalan ;)

wehh..aku xabes lagi jalan kat melaka...rileks..rileks...sebulan kat sini....
eh..jap...orang melaka memang peramah yer.....suka bagi hon walaupun xde ape2 yang berlaku...terbaek..terbaek (OMG...OMG)
2:03:00 AM / by / 12 Comments

12 comments:

  1. Kb org melaka ni.. hehehe...
    hobi org melaka kot bgi hon.. :P

    ReplyDelete
  2. hahaha..melaka yer...sy dah lama duk melaka pun xpenah ag nek river cruise tu...hahaha....duk je melaka...tp xkua pun..mls..jem...

    ReplyDelete
  3. @kotak bulat

    tula pasal..tambah kalau plat luar melaka...

    ReplyDelete
  4. cik yuz meh datang masjid tanah, melaka. saya ada di situ. :)

    ReplyDelete
  5. @baca dan senyum
    alamak..jauhnyer..tapi kalau bley blnje asam pedas cantek gak..:)

    ReplyDelete
  6. kehkehkeh... best kot Melaka.
    my hometown tu!

    ReplyDelete
  7. melakaaaaaaaaaaaa . waiting for me :) . eca poun rancang nan mebe-2 mau going to melaka dis july . HEHE

    ReplyDelete
  8. org mlake nye pemandu mmgggg


    jgn ckpla

    kalah org key el

    ReplyDelete
  9. Melaka! Nak komen lagi lah, Kali ni online guna iPod touch generation 4 + wifi metrik yg selalu putus2

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad