Post Top Ad

Monday, July 25, 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

klik header BA untuk join segmen ni ;)


assalamualaikum tuan2 dan puan2 ladies and gentleman tukang kayu dan tukang simen yang bakal menjadi pengkritik blog aku....jemput2 la datang dan beri kritikan yang positif untuk penambahbaikan blog ni pada masa akan datang...segala nasihat / kritikan / cadangan ..etc. amatlah dihargai......

sekian,terima kasih
4:14:00 PM / by / 8 Comments

8 comments:

  1. dtg nk rotan balik bdk yg buat akak nangis!hahahaha....

    ok je dik simple & senang je loading :) akak follow ye :)

    ReplyDelete
  2. simple, ringkas dan sentiasa berupdate. keep it up ya.

    http://edyramanov.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  3. terima kasih kepada yang memberi komen :)

    ReplyDelete
  4. Betul tak berani nak kritik..ngee.. ;)

    http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  5. nice blog..look simple..x serabut mcm ak pnya..hehe;)

    http://softwarefordummies.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  6. Dua sidebar kat bawah tu x cun la. Apa kata kekalkan satu je sidebar. Dan bloglist yg berjela tu, boleh buat scrollbar untuk diorang. Baru la nampak kemas. =D

    Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

    http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  7. Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....Pakar followklik sini untuk follow saya kembali

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad