Post Top Ad

Monday, July 18, 2011

Exciting Monday # Free Insurance From AIA for 3 Month. Sape Nak?

baru je sekejap tadi aku terima panggilan dari pihak AU2 yang menyatakan aku salah seorang yang diberi penghargaan untuk diberikan insurance free dari AIA sebab menggunakan WiFi kat jusco AU2.....wahh,guna WiFi pun ade hadiah ke?wauu...hebat....so,sesape yang rajin berWIFI tambah2 ade kat area sane rajin-rajinkanlah berWIFI kat sane..mane tau kot2 dapat something from jusco....kot dapat tiket gi europe ke...tiket tgk football match ke...bukti xdapat nak tunjuk arini sebab aku ade kat utara semenanjung, surat tu pulak dihantar ke alamat rumah aku kat perak...so,tunggu aku balik rumah je la baru bley tengok surat tu.....
jom layan drama kat tv3 jap....
1:10:00 PM / by / 0 Comments

No comments:

Post a Comment

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad