Post Top Ad

Tuesday, July 19, 2011

Saya Dari Universiti Teknologi Mara

ok, kali ni aku nak join segmen http://suhazlimembebel.blogspot.com....klik header untuk join...

ok...nak teruskan dengan soalan2 yang diajukan...cewahh ;)

Nama panggilan korang? - yuss
    
Universiti mana korang dapat or tengah belajar or dah habis belajar? (Kalau boleh tulis nama kolej sekali) - sudah semestinyala Universiti Teknologi Mara, main campus, Shah Alam.....(kolej Anggerik)

nahhh...aku tepek skali logo U aku...cantik kan??aku berbangga menjadi warga UiTM..memang terbaekkk...

Course yang korang dapat? - Sarjana Muda (kepujian) Sains Ukur & Geomatik......xde kalkulator memang rase janggal la...kalau korang nampak bebudak yang ukur kat tepi jalan tu, haaa....yang tu la course aku. silap2 aribulan aku yang kat tepi jalan tu... ;)

ni mase konvo diploma dulu...sekarang ni aku tengah menyambung study dalam bidang yang sama....insyaAllah tahun depan grad.....doakan kejayaan aku... ;)
4:12:00 PM / by / 15 Comments

15 comments:

  1. dtg jumpe...
    kite same uitm dulu ^_^

    ReplyDelete
  2. thankz join segmen hez ni.. ^^,

    wah da nak grad pon dia..gudluck tau!!

    ReplyDelete
  3. @Cik Ceria

    ye ke??xsangke kan..kecik je dunia ;)

    ReplyDelete
  4. @Suhazli

    thanks jugak bagi peluanh joint segment ni...insyaAllah,thanks

    ReplyDelete
  5. salam buat student UITM
    ninie student UIA..
    salam persahabatan (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/saya-dari-universiti-islam-antarabangsa.html

    ReplyDelete
  6. datang singgah.. :) saye kolej mawar.. :) good luck ye akak next year grad dah, kita baru nak masuk degree :D uitm di hatiku! ♥

    ReplyDelete
  7. @Queen F

    thank..good luck jugak untuk awk :)

    ReplyDelete
  8. ouhhh dak SUG.... hahaha tp xprnh nmpk..heheheh .. bile konvo diploma ni??thun bile?

    ReplyDelete
  9. salam cik yuz.. kakak sy pown blaja kt uitm shah alam.. =)

    ReplyDelete
  10. salam..singgah~
    eh,ko knl aisya helanie x??
    dia amik sains ukur gak x silap aku..
    campus s.alam..knl??

    ReplyDelete
  11. hai yuss... ops! pengajian ukur? bkn area2 menara jugak ke fakulti tu? i btl2 dkt menara saas. tingkat 14. singgah lah yer.. =D

    ReplyDelete
  12. student UiTM? jom join my segmen for UiTM's student here.
    segmen cx's :geng UiTM by campus

    ReplyDelete
  13. wahh dah nak grade ye akak.. gud luck!!

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad