Post Top Ad

Tuesday, August 9, 2011

Tak Sukanya Aku Perempuan Jenis Ni......


  • suka cerita kisah dalam kain sendiri. yang bini orang, dok cerita kisah laki bini kat orang lain. yang berkapel, bangga cerita kene gegetla, ciumla, pelukla....lantakla nak buat ape pun, xperlula nak cerita kat orang lain. dosa antara kau & pakwe kau jer.....xpayahla dok kongsi ngan orang lain. orang yang mendengar, kalau xtegur berdosa..tapi bila ditegur tarik muka, tenuk lagi comey..

  • ikut je cakap pakwe kau tu...bajet cinta matila...bukan xkasi nak ikut cakap,bagusla kalau jadi awek mithali..tapi xpayahla keterlaluan. pakwe xbagi kawan dengan lelaki lain,kau ikutkan aje sedangkan dalam bidang kau, kau perlu bergaul dengan semua orang walaupun berbeza jantina, pastu dah menyusahkan orang lain disebabkan nak ikut prinsip pakwe kau tu....bagi akula kan, sebelum kawen dier dah tunjuk perangai mengongkong, dah kawen nanti, silap2 ari bulan memang dier xkan benarkan kau keje. yang nak jadi suri rumah jer, xpela..teruskan...


  • ikutkan jer kehendak pakwe kau. dier suruh topupkan,kau topupkan.dier suruh kau call, kau call....kalau benda yang sama dier buat kat kau, xheranla..tapi yang buat aku nak cakap 'euwww' bila....kalau disuruh buat benda yang sama,dier bagi alasan...hujung bulanla, kredit habisla, ade RM5 jer,xleh nak topupkan...semua tu duniawi jer...aku xpercaya.



  • kau layankan ajer bila pakwe kau nak geli2..tambah2 malam jumaat...hey,ingat sket,kau tu belum kawen lagi...antara kau dengan pakwe kau,ingat Allah sentiasa mendengar & melihat..dan malaikat sentiasa mencatat baik atau buruknya perbuatan manusia.



  • ni paling aku xske, tambah bulan2 pose ni..masing2 dah diberikan tugas untuk buat sesuatu keje, kau pulak serahkan keje tu kat orang lain especially aku..yang kau, duduk kat stor,main mesej, calling2..sampai mase rehat, kau keluar....grrrrr.... rase nak letak cctv kat stor,baru style.. tunggula aku jadi tauke,memang aku pasang cctv di segenap tempat keje....so,xde sesape yang akan curi tulang

sekian, terima kasih.
11:52:00 PM / by / 5 Comments

5 comments:

  1. macam tak puas hati dgn someone je ?

    ReplyDelete
  2. emmm..tak suka org yg suka nyusahkn org lain.. nk wt pape, jgn la nyusahkan org lain,,, sshkn diri sendiri ckup la... org cenggitu lapor je kt org atasan.. sbr je la.. bln posa ni byk pahala klu bersabar..

    ReplyDelete
  3. @Nurul Solehah

    agakla..kadang2 rasa nak berenti keje jer sebab ada dalam situasi macam ni..

    ReplyDelete
  4. @MerLe

    huhu..tangah sabar ni...sy budak baru keje,kang kalau report kate nak beli jiwa orang atasan plak

    ReplyDelete
  5. sabar2... sabar itu separuh dari iman.. :)

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad