Post Top Ad

Wednesday, September 21, 2011

Jom Tukar Layout Facebook Yang Baru ke Yang Lama

bosan x dengan layout facebook yang baru???nampak canggih, tapi biase je kan....function button yang sebelum ni senang nak cari tetibe xtau kat mane kan....ni la salah satu teknologi yang menyusahkan pengguna (bagi akula)...

korang rase x ape yang aku rase?kalau korang terfikir nak tukar ke layout lame, meh sini aku ajar....

1) pegi kat account
2) pastu, pegi kat account setting...nanti dier kuar macam kat bawah ni..

3) korang nampak x dier tulis language tu? dier tulis English (US) kan?? korang klik edit, pastu tukar kepada English (UK)
4) pastu korang klik save changes...then, DONE!! layout korang kembali seperti sediakala....cewah.....

sekian,terima kasih.

3:58:00 PM / by / 4 Comments

4 comments:

  1. salam..td sis LM cr profile x jmp..terus tukar ke fb lama

    ReplyDelete
  2. salam, umi punya memang dah english(uk)..macam mana nak tukar ya..tak suka la layout baru ni

    ReplyDelete
  3. @umi's cup cake yang tu saya xpastila umi....sori ye,xdapat nak nak tolong

    ReplyDelete
  4. salam...saya dah try buat x blh la...x suka fb baru ni...nyampah tu la...tqvm

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad