Post Top Ad

Thursday, September 8, 2011

Kau Junior, Aku Senior...Ape Ade Hal???


wahhh..senior year...memangla senior year tapi bukan last semester...ahaaa..
tetibe teringin update entri..maklumla,sekarang ni kan tengah musim student baru register....aku pun akan register semester 6 (tahun akhir - course aku amik masa 7 semester untuk abes). 

yang baru nak masuk U tu, selamat melangkah ke alam universiti, jadilah junior yang baik. tegur2 lah kakak2 & abang2 senior, kot2 bley ngorat nota2 diorang...heheh~

yang jadi senior, jangan besar kepala. jangan ingat bila kau jadi senior, semua benda kau tau...kadang2 junior lebih tau...  (gara2 junior ajar software kat aku tadi...junior diploma plak tu..malu...malu..dah degree pun xtau)..yang xtau,belajar daripada yang tau, xpayah nak malu...

makkkk...malas nak balik uitm shah alam...uwaaaa....thesis oh thesis...GPS, GIS, Remote Sensing....aduiiii....

12:13:00 AM / by / 1 Comments

1 comment:

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad