Post Top Ad

Saturday, September 3, 2011

Rahsia Keluarga Bahagia #2

yeahhh..bahagian #2 pulak.....saje je kasi satu point untuk every entry..banyak sket entri bley buat kan??heheh...

#2
Makan Bersama

kalau sebelum ni dengan solat berjamaah bley mengeratkan hubungan antara ahli keluarga, kali ni pointnye "makan"..ishh..ingat makan je kan......adesss...lapor..
dengan cara ni jugak boleh mengeratkan silaturrahim antara kita dengan ahli keluarga yang lain...makan ramai2, meriah wooo...tambah time basuh pinggan,pasti akan kecoh punye..
bile hubungan dah rapat semeriah dentuman mercun dan bunga api di aidilfitri, barula kita akan rasa kebahagiaan tu...ni kalau dah makan pun masing2 bawak diri, makan depan tv sorang2 la..mane best macam tu...tu kau dengan tv jer bahagia...

*kalau makan lauk ikan keli tu..masing2 nak berebut bahagian ekor...

nasib baik xnampak gambar aku...huh...selamat...

jom bace yang ni jugak...


12:00:00 PM / by / 1 Comments

1 comment:

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad