Post Top Ad

Wednesday, September 21, 2011

Wedding Mode # Outdoor Photoshoot

wedding mode again!!!  eceh!!!
saje dok usha2 wedding photo....cantik & sangat vassss bila photoshoot yang dibuat kat sesuatu tempat kena dengan temanye....ni yang tetibe mode meow2 datang nih.....hehe ;)


kalau pasangan yang bercinta dari zaman sekolah tu, ape kate cuba buat tema zaman sekolah...nostalgia tu.....tambah2 kalau sorang pengawas skolah, sorang lagi ske buat masalah kat skolah dulu....mesti si pengawas tu penah tulis name & bagi kat cikgu disiplin.....si budak tu plak anti ngan pengawas tu :)


yang suke tempat2 sejarah tu, bleyla cuba dekat bangunan stadhuys kat melaka tu.....nampak cantik plak bila dress yang dikenakan berwarna putih, bangunan tu plak warna merah & ade unsur2 sejarah...nampak terserlah :)


cewahh...ala2 romantik gitu..macam citer lagenda budak setan pun ade gak.....macam sweet jer bergambar kat pokok tu....kat UPM Serdang.....


nampak simple, tapi menarik!! laman padi kat taman pertanian Bukit Cahaya, Shah Alam pasti menjanjikan shoot yang terbaik berlatarbelakangkan kawasan padi yang hijau...... :)


sejuk!!!tapi seronok kot bergambar disebalik pokok2 teh tu.....



kellie's castle tempat dier menarik gak...istana lamala katekan. macam kisah taj mahal tu..tapi ni versi malaysia...

emm.....terasa nak buat photoshoot kat depan rumah jer........kawasan kelapa sawit yang sangat cantik......bilelah agaknye......


*picture taken @ google
2:16:00 AM / by / 2 Comments

2 comments:

  1. Cik Yuz, paling suka yang gambar masa sekolah tu..unik...

    ReplyDelete
  2. bestnyerr..ngapela zaman daku kawen dulu xde lg menda2 mcm nih, kalau x sure dah daku tangkap gambar kat library sebagai kenangan permulaan percintaan..hehehe

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad