Post Top Ad

Thursday, October 6, 2011

Bila Family Keep Up-To-Date.....Semua Pakai i-bla..bla...bla...


klik sini untuk tumbesaran yang maha hebat :)

mak aku:nokia 3310 pun xpro lagi...

ayah aku:nak pakai touch screen, tapi suh anak dier yang yang touch kan..

kakak aku:konon nak ipad la..galaxy la..tapi nak bukak new tab kat browser pun tanye adik dier..

aku:gile dslr...dah beli xguna plak,simpan dalam almari buat pekasam....

ceittt!! duniawi je semua tu...haha


6:20:00 PM / by / 5 Comments

5 comments:

  1. hai...

    I use to the max every gadgets that I've.

    I own a DSLR, very own laptop. Coming soon, smartphone.

    InsyaAllah... Hoping to be freelance photographer. =D

    ReplyDelete
  2. ada DSLR tapi tak guna? ohman...! huhuhu

    ReplyDelete
  3. @H Y D E

    haha..kan???sebelum dapat semangat berkobar-kobar..tdo pun xlena...

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad