Post Top Ad

Wednesday, October 19, 2011

Dia Yang Kucari...

dia yang kucari..
selama ini...
adakah masih seperti dahulu?
tidak..
sudah pasti tidak.....
mungkinkah berubah hatinya??
tidak seperti dahulu.....??
adakah dia masih mengingatinya?
berharap supaya terjadi satu keajaiban...
suatu hari nanti.....
di mana dia.......

where's my best fren now......???where's he??miss him...miss the old school time.....he's the best fren ever.....

*teringat gurau ngan dier...amik songkok dier,pastu hempuk kat kepala dia...tetibe cikgu panggil aku, "amboi...nak kawen ngan dier ke???"......adoiii..baru nak tunjuk otai... tapi benda tu jugak yang diingat sampai sekarang. lepas dia pindah ke raub masa darjah 5, terus lost contact.........wuuuuuuu...sedih



2:10:00 PM / by / 2 Comments

2 comments:

  1. seronok bila jumpa kawan2 lama masa reunion. mcm2 reunion ada, reunion sek rendah, sek men, kawan2 diploma, kawan2 masa buat degree, dan last sekali reunion kawan2 masa buat masters.

    ReplyDelete
  2. ida pun penah gak jd cmni...kwn yg rapat dlu time skolah tb2 dah lost contact..sedih sgt kn...huhu

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad