Post Top Ad

Wednesday, October 5, 2011

Sape Nak Suruh Aku Follow??? # Siri 1

haaa..meh sini meh...boleh dikatakan segmen ke???ikut suka korangla nak anggap segmen ke x...yang penting, NO ENTRY IS NEEDED......

ape yang cuma perlu korang lakukan???

tinggalkan ajer url blog korang kat entri ni...... sebelum 12 tengah malam esok yer (6/10/2011)....so,sape2 yang sudi follow, nanti diorang  follow korang (termasuk aku) ;)

esok aku update senarai url yang sudi join..ok???

*xmenjanjikan apa2 hadiah, cuma boleh menjanjikan ikatan silaturrahim antara blogger... 

back to desk....study...  :)
12:29:00 AM / by / 11 Comments

11 comments:

  1. beznye..mmg entry bgs utk blogger bru mcm sye..hihi..neway tq..

    -->http://psychobelove.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. http://aydakechik.blogspot.com/..
    follow yea..
    thanx.. :)

    ReplyDelete
  3. http://amyadria.blogspot.com

    Follow me! TQVM

    ReplyDelete
  4. http://matakunyit.blogspot.com/

    Follow me. :)

    ReplyDelete
  5. http://norlida89.blogspot.com/

    hehe..suke :)

    ReplyDelete
  6. tq sgt2...lup yaa..i do follow u back!..=)

    http://www.princessdala01.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. http://kyraveronica.blogspot.com/

    join yea;)

    ReplyDelete
  8. bagusla macam ni :)
    http://deyb23.blogspot.com/
    singgah;la ye

    ReplyDelete
  9. boleh la join. mana tau orang minat apa yg sy tulis :)

    http://rosaisa06.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. jom jln2 d sini http://budakcomelbuatblog.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad