Post Top Ad

Monday, November 21, 2011

Kalau Kau Suka Seseorang, Apa Kau Akan Buat?

ok..pukul 2 ni ade test, ni baru nak print nota. style x?haha...kau jawabla jap lagi...habes!!!

korang pernah rase x yang korang syok kat seseorang tu, tapi xberani nak luahkan?especially bebudak perempuan yang minat kat lelaki la...maklumla, kalau lelaki minat kat perempuan, kebanyakannya akan terus pegi tackle je...ye x?
kalau perempuan plak, ape plak korang akan buat?kang nak gi ngorat, takut dicop sebagai pergi mencari timba...tapi dalam masa yang sama xnak kehilangan dia....macam mane tu? cer citer..cer citer....

nak dengar jugak pendapat korang...

*kalau aku......gunala sket soft skill yang ade..haha....haa..jangan fikir bukan2 ok...


Got the cooking itch after checking out MasterChefMY? Play the game on FB and stand to win loads of prizes!
1:13:00 PM / by / 3 Comments

3 comments:

  1. hmmm...xde pengalaman tapi nak jgk menempek kat sini. HAHAHAHA.

    ReplyDelete
  2. kalau ena, buat scara slow la, mula2 dekatkan/rapatkan diri jadi member si dia dulu or berkenalan je. at least he know us rite. then mula la jd kwan n mana tahu ada jodoh. :)

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad