Post Top Ad

Tuesday, November 8, 2011

SERIUS!! Al-Hijab Tak Seram.......Tapi......

salam...selamat hari raya aidiladha. ape macam?best beraya? ramai yang dah start keje dah kan??
untungla.....haha


cuti2 raya ni xtau nak buat ape, ramai yang xbalik kampung...duduk rumah jela jawabnye. abes tu, dah duduk rumah xreti-reti lagi?tengok movie la.....
dan movie yang dipilih untuk ditonton adelah al-hijab....
ok la...secara keseluruhan cerita...ok la..best la..walaupun ade certain2 parts tu plot penceritaan dier longgar aku rasa...
aritu,adelah member aku cakap, tengokla citer tu sebab citer tu citer paling seram....emmm...
ok...TAK SERAM...

tapi............

takut jugakla nak pegi toilet memalam buta....kakak aku siap suruh suami dier temankan..kebetulan lampu terpasang dengan tiba2...haaa...amik...xseram+xtakut konon....
nasib xterkincit lagi skali....
yang aku plak siap mimpi pulak semalam...adehhh.....

dah..xmo ingat dah citer tu......takut sebenarnye...



*ade gak watak2 hantu tu macam dalam citer indon, aku penah tengok...sebijik kot...
*uishhh...bley plak update memalam dengan citer yang macam ni......
2:14:00 AM / by / 16 Comments

16 comments:

  1. baru je abis tengok penunggu istana ni..
    leh tahan gak seram dier..

    ReplyDelete
  2. cite seram malaysia x seram sangat tapi suka buat org tekejut2 hehehe ;-)

    ReplyDelete
  3. acane tu? tak seram tapi takut. haha

    ReplyDelete
  4. @SpeakerSekolah
    haha..mulut je ckp xtakut, hati kecut gak kalau tetibe nampak

    ReplyDelete
  5. @iz
    susahla nak menghayati citer seram kat malaysia nih....

    ReplyDelete
  6. @Phat
    btol..macam citer indon..same je..

    ReplyDelete
  7. @Phat
    btol..macam citer indon..same je..

    ReplyDelete
  8. @Penyu
    yela...kalau dah asik terfikir je benda tu.kang tetibe dgn hijab2 kite terbukak,mau xterkincit...heee

    ReplyDelete
  9. alhijab memang tak seram pon... ending dia pon tak best sngt.. huhuhu

    ReplyDelete
  10. best ape? tpi ending dia cam ade sambungan je

    ReplyDelete
  11. @NOVA
    xpe,at least diorang cuba nak buat perubahan dlm industri filem kat malaysia ni kan... :)

    ReplyDelete
  12. @al_hakim
    yepp..not bad...teruskan usaha..hee :)

    ReplyDelete
  13. @Rizal Hashim
    haha..jangan kata ade sekuel lak pasni...

    ReplyDelete
  14. kalo ada smbungan nyer takpe juga kan... leh tengok ag.. harap2 ada laa..kalo boleh lg seram dari tu.. ehheheh...

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad