Post Top Ad

Friday, December 2, 2011

Aku Dah Cemuih Dengan Hangpa!!!


perhatian kepada pembaca: entri ini ditulis berdasarkan ape yang aku nampak/dengar, bukan nak kenekan sebelah pihak je.

alkisahnyer...pada suatu senja yang hampir2 nak maghrib, aku tiba di shah alam untuk pulang ke kolej dari kampung halamanku yang terchenta...
nak dijadikan cerita, aku naik satu teksi dengan 2 orang mamat nih, bunyi percakapan diorang tu agak 'auwww' dan berdasarkan perbualan diorang yang agak annoying tu, aku dapat detect yang diorang satu tempat belajar dengan aku, tapi xtaula faculty mane. jadi, sepanjang perjalanan pulang ke kolej, terpaksala aku menadahkan telinga dengar ape yang diorang cerita....pak cik teksi pun xbukak radio time tu.

haa..tula, sape suh cerita...kan dah dengar korang cakap ape...sepanjang perjalanan sorang daripada diorang cakap "omaigod...omaigod..i xsangka betul...omaigod..." ...yang lagi sorang plak "tula, xsangka plak dier yang you minat"

rupa-rupanya.....si lelaki ni menaruh harapan dekat sorang guy ni yang kebetulan abang kepada roomate dier..haaa...#amekaw....cakap xnak pandang2...songsanglah kau ni...tolongla menaruh harapan kat girl..not guy..

muka nak selamber citer, bangga je kan...aku yang duduk kat seat depan ni diorang xsedar ke?xmalu ke??aishhh..aku yang malu...

pengajaran: cakap siang pandang2, cakap malam bisik2, cakap senja mesej2.....

#okbai

1:04:00 AM / by / 0 Comments

No comments:

Post a Comment

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad