Post Top Ad

Saturday, December 17, 2011

Aku Seorang Penulis

japp....japp...sebelum menulis, nak tepek bedak sejuk gamat dari langkawi kat muka aku nih....patutla berseri-seri..ni la rahsianya..
cakkk!!!!comey x????pehhhhh...1000x1000 perasan amat sangat....
dah..dah..jangan pandang lelame...kang dari mata turun ke hati plak..

korang rase korang ni kategori penulis tegar yang mane satu??

penulis blogger
hapdet setengah jam satu entri...entri sebelum xsempat nak panas lagi dah tambah entri double panas

penulis diari
yang ni ade gak kategori blogger, tapi blogger yang ske tulis diari virtual la....maksud aku diari internet..xpaham lagi???alaaa....yang blog personal la...kebanyakan cerita life seharian diorang..termasukla aku...tapi jarang nak hapdet life sebab life dah xterurus dah sekarang

penulis surat rasmi
katekan ape je jenis surat yang bos korang suruh buat, kompom dengan cantekkknyer dan sepantas kilat korang karang surat. senang citer korang ni seketari...ke ade jawatan lain yang buat surat?

penulis surat cinta
ni xpayah ajar, asal ade minat kat orang je, pandaila nak tulis surat cinta. budak umur 8 tahun pun bley tulis surat cinta, ni kan pulak korang yang dah besar gedabak nih..

penulis assignment/thesis
haaa....ni kerjaya paling tabahla...sampai xtido menulis semata-mata nak dapatkan output yang terbaik. bile dah siap ade plak orang mintak copy....nak bagi ke x?jangan bagi wey selagi lecturer xsemak korang punye hasil keje tu..kalau x, merana hidup...

*dan agak2 korang...pukul 3-4 pagi ni aku xtido lagi sebab ape??of coursela sebab aku seorang penulis yang tabah mengarang ayat yang bajet superb..padahal aku sendiri pun xpaham bile bace balik

sekian, terima kasih......................idea dah abes untuk mengarang segala-galanya

3:48:00 AM / by / 1 Comments

1 comment:

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad