Post Top Ad

Wednesday, December 7, 2011

Jauhnye Shopping mehhhh!!!

haaaa...hambekkkk...nak beli tudung punya pasal sanggup turun karnival sure heboh kat bukit jalil aritu. tapi agak berbaloi bile macam2 jenis tudung dijual dengan harga yang super murah. nak tau tudung ape??haip!!bukan tudung saji atau tudung periuk keyh!


sangat selesa bila pakai, bayangkanla sehelai RM8. Datin Juma sendiri pakai tudung RM8.....style kan??sangat suka...

tapi dah alang2 gi sane, xkan beli tudung kan....belila ape yang patut skali, makanan, tengok2 #retis buat performance disamping menghitamkan muka.....
 aku xpuas ati btol xdapat bergambor ngan mamat baju putih tu,last jumpa pun 3-4 tahun lepas kat jomheboh perlis...aishhh,minatnye aku kat dier...
 jejaka ni korang kenal x?ni la asfan, yang nyanyi lagu terhenti disini dalam citer nora elena tu.sedap kan suara dier..untungla aku dapat dengar dier nyanyi live!!opsss....dier dah bertunang keyh..girls out there, sila jangan kecewa :)

weyh,ade lagu baru dier bakal keluar...pastikan radio sentiasa melekat kat telinga anda dan duit cukup untuk beli single terbaru..yeahhh!


xcukup duit nak beli single, beli paper berita harian pun okeyh..vote manyak2 untuk ABPBH 2011 untuk calon penyanyi lelaki popular

 jarangnye aku nampak stesen lrt sesesak macam ni....pehhhh...


gambar aku mane???biasela, orang yang bawak kamera mesti xde gambar dier...gambar orang lain banyakla....demmmmm~




*weyhhhhh!!!!lambat dah nak jumpa ayahanda aku (supervisorlah)...abesla ape plak dier nak komen draft thesis aku kali ni

4:59:00 PM / by / 0 Comments

No comments:

Post a Comment

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad