Post Top Ad

Thursday, December 8, 2011

Kena Paksa Baru Buat

jap..jap..sebelum tu,korang jangan jeles yer. artis nih bace entri aku..sangat teharu.thanks asfan :)

ok..back to the topic. sesejak ni agak bz menguruskan hidup yang xberapa nak teratur  ni. maklumla dah masuk tahun akhir dah mula kena buat projek tahun akhir. tu belum tambah dengan jadual waktu kuliah, test, presentation, lab..bla..bla..bla...

dan disebabkan itu, aku dah semakin mengabaikan blog, tak macam dulu...sikit2 update...sekarang, nak mengarang dah xsempat dah...idea dah abes untuk mengarang thesis aku.

lagi 2 minggu akan masuk study week plak, pastu final exam. oh my....banyaknye keje xsiap lagi..lab report berlambak..thesis baru siap 1 chapter..yang nak kene hantar 3 chapter...mampuih lagu ni..

tapi disebabkan ade orang nak sponsor pegi LIMA 2011 kat Langkawi, aku jadi rajin plak. kejap satu..satu keje aku siapkan...termasuklah update blog. bukan ape nak ganti balik cuti 3-4hari gi LIMA. kang kalau xbuat, bertambah gugurla rambut aku dok pikir keje xsiap.


menjelang esok, insyaAllah 5 keje yang sangat penting dapat disiapkan.....okeyh,tengah semangat nak siapkan ni....

selamat malam semua :)

*dah brape malam xcukup tido..tido pas subuh sementara nak tunggu kelas sebelah pagi...sibuknyer sayer....

aku dah dapat tiket free konsert yuna, korang tak nak ke?meh klik sini...

1:31:00 AM / by / 0 Comments

No comments:

Post a Comment

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad