Post Top Ad

Saturday, December 31, 2011

Review @cikyuz 2011

entri terakhir sebelum menjelang 2012...bye bye 2011...tahun ni dah banyak memberi pengalaman kat aku sama ada dalam blogging mahupun dalam erti kehidupan aku, cewah...

meh, nak review sket blog aku sepanjang tahun ni

TOP SEARCH KEYWORDS
MOST REFERRING SITES
MOST REFERRING URL's

MOST COUNTRIES VIEWED

MOST ENTRIES FAVORITE


alhamdulillah...terima kasih kepada semua yang menyokong dan membantu blog ini...sangat2 menghargainya..
insyaAllah kita akan jumpa lagi pada tahun hadapan....dengan azam yang baru dan lebih mencabar...cewahh..

7:38:00 PM / by / 1 Comments

1 comment:

  1. Assalamualaikum / selamat sejahtera
    Terima kasih sebab sudi follow blog AWIEOMAR
    dan sudah tentunya saya dah follow blog
    saudari yang amat menarik perhatian ini.
    Ada tak baca entri yang saya post di bawah ni?
    http://awieomar.blogspot.com/2011/04/next-top-blogger-pengenalan.html
    Niat sebenarnya nak pelawa saudari
    untuk menyertainya. Harap sudilah turut serta.
    Kalau sudi nak jadi peserta - maklumkan saja di ruang komen
    entri kamu di sini (saya akan tengok balik)
    atau komen saja di blog saya.
    Jika tak nak pun takpe. Maklumkan macam tadi jugak.
    Atau kalau tak nak maklum balas pun tak
    mengapa - saya anggap kamu tidak mahu menyertainya
    selepas dua hari mesej ini di kirim.
    Anyway, terima kasih kerana habiskan baca.
    Saya akan tunggu keputusan anda. PEACE.

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad