Post Top Ad

Sunday, January 15, 2012

....dan akhirnya.....

yer....."dan akhirnya" perkataan ni banyak menghantui hidup aku dalam bulan januari 2012 ni....
...dan akhirnya.............
  1. birthday aku langsung xdapat hadiah pape...kate kakak aku, "LIMA 2011" adalah hadiah birthday aku...xpelah,redha...itupun dah cukup bermakna dalam hidup aku..
  2. ade budak skolah cari pasal ngan aku sebab seorang lelaki....bajet nak jadi stalker la konon...adess...xmencabarnye gaduh ngan budak baru nak masuk skolah menengah....muahahaha...yang si lelaki pun, xagak-agak nak jadikan budak tu awek dier....awak tu 25, budak tu 13tahun...ayooooo..budak tu baru nak melangkah alam remaja kot..biarla dier rase hidup sebagai remaja dulu
  3. aku dapat sorang abang pilot tapi xde angin, xde ribut...tetibe ade problem plak...xdela besar mane pun, tapi maybe angin tengah xelok...huhu...harap pasni ok la..xmau bercinta main-main dah...
  4. aku abes exam dengan mood yang langsung xrase abes exam...first time kot...alahai..awatla paper last memang hancusss....memang membunuh pointer aku..adoiiii
  5. tabiat baru aku dapat dikesan dalam tahun 2012...tido pakai jam tangan..xpenah-penah selama ni..
  6. aku dapat blogging bile2 masa je yang aku free...selama ni sibuk je,xsempat nak update entri..
ni baru 15 aribulan, ade lagi setengah bulan lagi...xtaula ape yang bakal jadi lagi pasni....
4:46:00 PM / by / 0 Comments

No comments:

Post a Comment

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad