Post Top Ad

Tuesday, January 31, 2012

Ngangkung di Kuburan

assalamualaikum..selamat pagi you olz...pagi ang indah ni harus diteruskan dengan memproses data gps. korang penah dengar tak gps?ok la...benda paling senang nak nampak application gps ni adelah navigation system kat kereta korang tu..gamin, papago, ovi maps, google maps...etc...

haa..tu la keje aku ari2..tapi pakai alat lainla untuk tujuan precision & accuracy alat dan data...dari data tu la korang dapat koordinat sesuatu tempat tu...

mase site visit kat sekitar melaka aritu, salah satu site gps adelah kat bukit china (kat perigi hang li poh)..haaa..amek, betul2 atas bukit sebelah jirat...SERAMMMMM!!haha..

ape lagi...ngangkung la...kot2 dapat 1st prize....haha..gurau je...

haaa.....kuburan bukit china.....

site gps kat sjk(t) pekan tebong melaka

kalibrasi alat gps kat pillar JUPEM @ taman tasik utama, ayer keroh
9:35:00 AM / by / 1 Comments

1 comment:

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad