Post Top Ad

Saturday, February 25, 2012

Barang Yang Lepas Jangan Dikenang

assalamualaikum..selamat petang 
huh, baru je arrange jadual untuk next semester...pehhh...banyak free..untungla, 3hari je lecture..2 hari free....tapi hari2 yang free tu aku dah setkan jadual untuk aku menyiapkan thesis dan jumpa supervisor...harap2 projek thesis aku megala hendaknye...meheheheh...

ape pun yang jadi sebelum ni, xpayahla dikenang..pasal result exam?memang aku xnafikan ade nada kekecewaan disitu sebab xmencapai target..patutnye bley dapat lagi baik..tapi aku bersyukur, xde paper yang terkandas. harap semester ni jadi semester terakhir untuk aku menghabiskan sisa2 pengajian aku di uitm shah alam. pasni xtau lagi sama ada sambung master atau keje dulu...bergantung kepada keadaan..

nak tengok result exam aku?

xpayahla..xminat nak print screen result....kang ade plak yang berbulu nak tengok kan....
3:48:00 PM / by / 1 Comments

1 comment:

  1. jgn pk psl rslt lpas..
    kne truskan untuk yg akan dtg.
    =D

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad