Post Top Ad

Wednesday, February 1, 2012

GPS.....Bilela Dapat Berjimba Nih..

yuhoooo.....selamat petang semua...masih berada dalam bilik processing data gps...mak ehhh..banyaknye nak kene proses data. sekitar melaka ni kena produce coordinate..letih..letih....

I
I
I
I
I
I
V

nah, inilah satu hasilnye....koordinat yang korang gunakan untuk cari sesuatu tempat. tapi koordinat yang korang pakai dalam google tu xberapa tepat. nak yang tepat kenela pakai yang berbayar...biasela, benda free..untuk navigation gps untuk public user selalunya x setepat koordinat yang digunakan untuk buat keje2 khususnye dalam mapping. sebab tu kadang2 korang gune car navigation pun, bley sesat ataupun xjumpa tempat yang dicari...bacaan bley lari sampai 30meter...kadang2 sampai kilometer...biasela tu...

*bilela dapat rehat ni...dah brape malam tido xcukup ni....start buat keje 7.30 pagi sampaila 2.30pagi....
2:50:00 PM / by / 2 Comments

2 comments:

  1. mcm susah je no2 ni..urghh..huuu
    blogwalking here..do follow my blog ye. =) tq.

    ReplyDelete
  2. wah
    den bab2 kordinat ni fail
    hehehehe


    P/S : Tolong Bantu Hans Menang iPad 2 ->

    http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad