Post Top Ad

Tuesday, March 6, 2012

BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU


BEN ASHAARI

assalamualaikum...selamat pagi....
rasenye dah lama aku xjoin segmen ben ashaari..so, aku nak join sementelahkan aku ade mase untuk menaip ;)

eh, korang....kritikla blog aku..kritikla...aku memang suka orang kritik blog aku.. at least aku tau ape yang kurang dan perlu diperbaiki dalam blog aku...selera pembaca amat diutamakan...

jadi......TOLONGLAH KRTIK BLOG AKU...heheh...

sekian, terima kasih

10:57:00 AM / by / 22 Comments

22 comments:

  1. Hi, datang nak kritik blog ni. Hehe. Boleh kan? Saya rasa header tu perlu bersarkan sedikit bagi sama size dengan size blog. Then yang bawah iklan tu, if letak bahagian bawah lebih menarik :)

    Itu sahaja. Happy blogging k. Sekian.

    ReplyDelete
  2. cantik blog awak...kekalkan....

    selamat berblogging ye...follow²

    ReplyDelete
  3. yuhuu Emma datang bls kunjungan =) Wow, blog yang simple, kemas and teratur. Ni mesti suka main image blur kan ?? hehehehe happy blogging =)

    ReplyDelete
  4. As salam...

    singgah dari segmen yang sama..salam kenal..

    Overall blog ini comel macam tuan tanahnya..selain itu ianya simple dan menarik dan yang penting senang loading dan menarik untuk dibaca...tahniah dan teruskan berblogging ye.

    jemputlah singgah ke blog saya ...

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  5. simple but nice..

    header kena resize kot n make it center k

    jom singgah kritik blog CA

    http://bila2akurajin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  6. hehe sume blogger ade idea msg2 la..so xde pape la nk kritik..keep blogging!

    ReplyDelete
  7. Hi.. datang dari segmen BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU.. =.=

    loading page laju. cume kalau nak nampak lg ok, labels tu buat dlm bentuk cloud ke. =.=

    ini pendapat syieda saje.. hihi
    http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  8. singgah ,, dari segmen abg BEN ...
    simple blog ,, tapi ,, blog archive tu prlu letakkn box & buat scroll box utk bg nmpk kemas lg ...
    jemput singgah ke blog sy ...
    http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  9. simple but NICE

    jom ke blog saya

    http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

    ReplyDelete
  10. From the same segmen.


    Jemput singgah kembali
    http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  11. dah okay cuma perlukan kemaskan sikit gadget tu . kalau macam blog archive tu , lebih sesuai letak scroll bar :)

    http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

    ReplyDelete
  12. ape2 pun blog nie dah ok dah..

    nak kritik jugak??
    kat sini je

    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  13. hi, awk punya blog ok..simple but nice..kalau boleh scroll boxkan bloglist awk..

    jemput komen :

    http://nyteamlife.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  14. as salam =)

    singgah n follow dri blog abg ben..
    header kat ats 2 klu dicenterkn lgi kemas kot..hehe =D
    sweet n simple blog..=)

    jom kritik blog saye =D
    http://noraqilahjohari.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  15. nice blog..tapi background tuh..macam tak kena ..tapi apa-apa pun..comel...

    jemput singgah:
    http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  16. salam..
    dya datang nk kritik..hehe
    kalau sudi kritik lh blog dya
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

    top entries, cari entri kat sini,rugi tak baca tu cuba buat dlm sroll bar dan letak kat atas...kopem mesti nmpk lg kemas

    ReplyDelete
  17. thanks all...insyaAllah akan diperbaiki :)

    ReplyDelete
  18. datang nak kritik, so simple .. okay da . myb kena tukar tmplte spya bagi nice cikit blog ni ;)

    dtng blog sy ye :)

    ReplyDelete
  19. dtg dr segmen abg ben,
    blog ni ok dah..cume tang widget dr rakanblog tu blh kemas lg tinggalkn 1line atau 2 line ok tq :)

    jom kritik blog shida,
    http://duniakushida.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. blog awak ni dah elok dah cuma....iklan kat atas tu terlalu banyak kalau kurang sikit nampak lebih kemas kot.

    ReplyDelete
  21. hai.. blog awk da ok cuma header besarkan cket baru cun... yg lain nice...:)

    ReplyDelete
  22. blog dh ok.. tapi background macam tak best.. sy dh follow.. kritik blog sy pulak tau.,,

    http://www.hafizaiman95.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad