Post Top Ad

Sunday, March 25, 2012

Buruk Gila!!


nahhh..amik..buruk gila...xsmooth langsung pelan nih...xpelah, esok sambung balik kasi cantik. dari petang tadi dok mengadap benda ni. sungguh aku dah xlarat dah...esok pagi lepas breakfast aku sambung balik naaa...

hmmm..berkaitan pelan ni, aku kene digitize balik pelan ni sebagai pelan lokasi. korang nampak lot kaler merah tu?haa..kat situla kene buat urban town planning...wahhh...ni kalau betul2 ni, projek juta2 nih...nasibla belajar je....harap2 abes belajar ni dapatla rezeki ke arah tu...insyaAllah...

ok dah..esok kite sembang2 lagi yer..selamat malam...eh, malam ke??

xnak beli cenderamata kenangan ke?kat sini banyak giler yang cantik, menarik, tertarik....memang da boom!!
2:01:00 AM / by / 1 Comments

1 comment:

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad