Post Top Ad

Saturday, March 3, 2012

DONE!!! Aku Dah Letih!!

ok...sesi pengumpulan data telah selesai..harap xde masalah dengan data yang aku dah amik untuk meneruskan kajian thesis aku....

letih wehhhh....harap keje nanti dapat gaji beribu la keje2 macam ni....bukan senang...nak kene berkorban muka plak..abes hitam..

ok..untuk data yang terakhir arini, aku kene amik bacaan ukur lilit pokok dan sampel tanah...

bagi yang xtau lagi, tajuk kajian thesis aku adelah, "Soil Nutrients Mapping of Harumanis Using GIS Approach"

dah macam budak master dah...besar kawasan kajiannye..hampir 600 batang pokok mangga harumanis..












esok balik pangkalan kat shah alam, jumpa supervisor. nak bincang ape yang patut...isnin pun dah start kelas...huh, nasib baik dapat rumah sewa..first time dok rumah sewa...
6:57:00 PM / by / 1 Comments

1 comment:

  1. Salam..

    All the best ye? Menarik je dengar. Rsearch saya cuma soal selidik je. Cuma penat turun naik tangga dan tebalkan muka.

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad